4 wyniki
Brak okładki
Pozostałe zbiory
W koszyku
Metody analizy żywności / Józef Budsławski, Zygmunt Drabent. - Wyd. 2 zm. i uzup. - Warszawa : Wydaw. Naukowo-Techniczne, 1972. - 403, [1] s. : rys. ; 24 cm.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
LUBLINIEC - WYPOŻYCZALNIA
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 6207 (1 egz.)
Brak okładki
Pozostałe zbiory
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
CZĘSTOCHOWA - WYPOŻYCZALNIA
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 32290, 32289 (2 egz.)
Brak okładki
Pozostałe zbiory
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
MYSZKÓW - WYPOŻYCZALNIA
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 19388, 19265 (2 egz.)
Brak okładki
Pozostałe zbiory
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
CZĘSTOCHOWA - WYPOŻYCZALNIA
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 29441 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej