3 wyniki
Rekord wzorcowy
Konserwy (hasło przedmiotowe)
zob. też Przemysł rolno-spożywczy (hasło przedmiotowe)
Rekord wzorcowy
Przetwory owocowo-warzywne (hasło przedmiotowe)
zob. też Surówki i sałatki (hasło przedmiotowe) ; Owoce - kucharstwo i przetwórstwo (hasło przedmiotowe) ; Przepisy kulinarne (hasło przedmiotowe) ; Warzywa - kucharstwo i przetwórstwo (hasło przedmiotowe)
Nieużywane formy hasła: Konserwy owocowo-warzywne ; Konserwy warzywno-owocowe ; Produkty owocowo-warzywne ; Produkty warzywno-owocowe ; Przetwory warzywno-owocowe ; Wyroby owocowo-warzywne ; Wyroby warzywno-owocowe
Brak okładki
Pozostałe zbiory
W koszyku
Podstawy cieplnego utrwalania żywności / Zenon Ziemba. - Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 1980. - 417, [2] s. : fot., rys., wykr. ; 24 cm.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację by zobaczyć szczegóły.
CZĘSTOCHOWA - WYPOŻYCZALNIA
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 27903 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej